ORDU / ÜNYE - Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrenci ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı velilerimizin katılımıyla, okul bahçemizde büyük bir Coşku ile kutlandı. Etkinlikler kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı konuşmalar şiirler, koro çalışmaları, halk oyunları gösterileri, sportif ve yöresel yarışmalar icra edildi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü Anma Programı kapsamında, Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa GÜLER’in annesi Fatma GÜLER’e taziye ziyaretinde bulunduk. Ardından Şehidimizi mezarı başında ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim ve dualarla yâd ettik. Tüm şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Ordu'da düzenlenen Küçükler Bilek Güreşi İl Şampiyonası'nda;Öğrencilerimizden Elif Darahta sağ kol İl 1.si sol kol İl 2.si ve  Meryem Asya Hanik sol kol İl 3.sü olmuştur.Yarışmada 1. Olan öğrencimiz 27 Nisanda Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dilerim.

Ock

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında  Çocuk Edebiyatı Yazarı Servet BAL tarafından okulumuzda yazarlık mesleği konulu söyleşi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz merak ettikleri konuları öğrenme fırsatı bulmuştur. Yazar Servet BAL'a ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Spor Salonu'na açılan "1915 Çanakkale Müzesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimize Çanakkale Savaşları hakkında bilgilendirme yaparak müzede bulunan materyalleri tanıttık.

Ekm

Ünye Gençlik Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyetin 100. yılı kapsamnda düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvası'nda öğrencilerimizden Büşra Gülsüm SARI "PENTAGO" da ilçe 1. si, Dilan YANGINCI "PARSEL"de ilçe 1.si, Miray ÇAMUROĞLU "MANGALA"da ilçe 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder onları yarışmalara hazırlayan öğretmenimiz Ayfer EREREN'e teşekkür ederiz.

ERASMUS+ 2023 Okul Eğitimi Akreditasyonu

May

Kurucu ortaklığını Ünye Bilim Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Zeynep ÇAYIR ve Azerbaycan'dan Leyla BABAYEVA öğretmenin yaptıkları Türkiye’ den 10, Azerbaycan’ dan 7 ortakla yürütülen Ulusal Destek Servisi tarafından onaylan Değerlerimiz ve Biz adlı eTwinnig Projesi Okulumuzda yürütülmeye başlamıştır.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bugünün küçükleri yarının büyükleri çocuklara Çocuk Bayramı olarak armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM nin açılışının 103. Yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerimi Koruyorum (ÇEDES) Projesi Kapsamında Yeşilkent Sehit Mustafa Güler İlk/Ortaokulu Müdürü  kardeş okulumuz Hatay Kırıkhan Mehmet Akif İlkokulunu ziyaret etti.