ORDU / ÜNYE - Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu

Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu

Yeşilkent Merkez Mahallesi Küme Evleri No.43 Ünye Ordu
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Başarılar
Akademik ,Sosyal, Kültürel ve Sportif Alanda Kazanılan başarılar. Sınava Dayalı okullara LGS sonucuna göre öğrenci gönderme, Halk Oyunları İl 1. likleri. Bocce- Dart Bireysel ve Takım başarıları, Şiir, Resim dalında dereceler
Servis
Yeşilkent Merkez Mahallesi Ünye/Ordu