ORDU / ÜNYE - Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu

Sezai GEBEŞ - Okul Müdürü

1974 yılında Ordu ili Ünye ilçesinde doğdum. İlk, Orta ve lise eğitimini Ünye ilçesinde tamamladıktan sonra 1998 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği alanından mezun oldum.1998 yılında Ordu ili Fatsa ilçesi Demirci Köyü İlköğretim okulunda Fen Bilimleri Öğretmeni olarak göreve başladım.2003-2010 yılları arasında Ünye İlçesi Prof.Dr. Necmettin Polvan İlköğretim okulunda Fen bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliği görevlerini yürüttüm.2010-2013 yılları arasında Ünye İlçesi Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığı,2013-2014 yılları arasında Ordu ili Çaybaşı İlçesi Anadolu İmam –Hatip Lisesinde Okul Müdürlüğü, 2014-2015 yılları arasında Ordu İli Akkuş İlçesinde Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda  (YİBO) okul müdürlüğü ve 2015-2023 yılları arasında Ünye İnkur Ortaokulunda Fen Bilimleri Öğretmenliği görevlerini yürüttüm. Yüksek Lisans Öğrenimimi 2010 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri, Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlama Ekonomisi alanında tamamladım.27.10.2023 tarihinde Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandım. Evli ve iki çocuk babasıyım.